Hope Harbor 3 - Ankerplaats - Irene Hannon - Boeken - DagelijkseBroodkruimels (2024)

Hope Harbor 3 - Ankerplaats - Irene Hannon - Boeken - DagelijkseBroodkruimels (1)

Irene Hannon
KokBoekencentrum

Boek

Hope Harbor 3 - Ankerplaats

Paperback

368 pagina's

Nederlands

2020

9789029729826

Hope Harbor 3 - Ankerplaats - Irene Hannon - Boeken - DagelijkseBroodkruimels (3)

Duurzaam & sociaal

Altijd retourneren & levenslange service

Gratis verzending vanaf €40,-

Samenvatting

'Ankerplaats': een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke liefde tussen een ex-crimineel en een politieagente.

In ‘Ankerplaats’, het derde deel in de serie ‘Hope Harbor’, neemt Irene Hannon de lezer weer mee naar het gelijknamige idyllische kustplaatsje. Daar bloeit een onwaarschijnlijke liefde op tussen politieagente Lexie en ex-crimineel Adam.

Lexie Graham voedt in haar eentje een kind op en is elke seconde van de dag druk bezig. Zij heeft geen tijd voor de liefde. Adam Stone probeert als ex-crimineel een eerlijk bestaan op te bouwen. Wie had gedacht dat uitgerekend deze twee mensen als een blok voor elkaar zouden vallen? En toch gebeurt het, want in Hope Harbor komen uitersten bij elkaar en is alles mogelijk.

ISBN

9789029729826

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Uitgeverij

KokBoekencentrum

Auteur(s)

Irene Hannon

Druk

1

Aantal pagina's

368 pagina's

Gewicht

475 g

Afmetingen

21,5 cm × 14 cm × 2,8 cm

Meer zoals dit

Boek

Hope Harbor 5 - Lavendeldroom

9789029731409

KokBoekencentrumIrene Hannon

Een hoopvolle, zomerse roman over het maken van een nieuwe start na een groot trauma. ‘Lavendeldroom’ van Irene Hannon is het zonnige vijfde deel in de romantische Hope Harborserie. Jeanette Mason leidt een teruggetrokken bestaan op haar lavendelhoeve annex theehuis en dat bevalt haar prima. Ze is dan ook not amused wanneer haar nieuwe buurman een uitgelaten pup blijkt te hebben die haar kostbare planten uitgraaft. Hij worstelt ondertussen met de zorg voor zijn vijfjarige nichtje dat haar beide ouders verloren heeft. Kunnen ze als buren iets aan elkaar hebben of zal ergernis de boventoon blijven voeren?

KokBoekencentrumIrene Hannon

Boek

Hope Harbor 7 - Bramenweelde

9789029733014

Irene HannonKokBoekencentrum

Een meeslepende roman over de keerzijde van roem en de kracht van ware liefde ‘Bramenweelde’ van Irene Hannon is alweer het zevende deel in de serie Hope Harbor. In dit deel trekt de succesvolle actrice Katherine zich terug ini het kustplaatsje Hope Harbor, om zich te verbergen voor een schandaal dat haar achtervolgt. Zach, eigenaar van een koffietent, is haar buurman, maar hij is niet van plan zich met Katherine te bemoeien, hij heeft zijn portie drama wel gehad. Tot hun wegen elkaar kruisen wanneer er een tehuis voor pleegkinderen wordt geopend, waar zowel Zach als Katherine komen helpen. Dat leidt tot de nodige botsingen… en vonken. Een verhaal dat heerlijk wegleest, maar je ook aan het denken zet over vergeving, hoop en herstel.

Irene HannonKokBoekencentrum

Boek

Hope Harbor 1 - Cranberryzomer

9789043531948

‘Cranberryzomer' van Irene Hannon is een roman over een jonge vrouw die rouwt om de dood van haar man. Het verhaal speelt zich af in het romantische kustplaatsje Hope Harbor. Cranberryzomer’ van Irene Hannon is het eerste deel van een serie die zich afspeelt in de romantische kustplaats Hope Harbor. De frisse bries die door Hope Harbor waait, brengt genezing, hoop en… romantiek. Na een tragische gebeurtenis is Tracy weer terug in haar geboorteplaats, waar ze haar cranberryboerderij op de rit probeert te houden. Aan romantiek denkt ze niet. Ook Michael Hunter is niet van plan romantiek in zijn leven toe te laten. De uitgebluste zakenman die in Hope Harbor wat rust hoopt te vinden na de dood van zijn vrouw, heeft zo zijn eigen geheimen. Maar wanneer Tracy hem uit de brand helpt, is het daarna zijn beurt om haar te helpen met de cranberryboerderij. Al snel waait er een frisse wind door Hope Harbor, die genezing, hoop en liefde brengt in vele levens – inclusief die van Tracy en Michael. Irene Hannon schrijft graag verschillende genres, maar blinkt uit in romantische, gevoelige christelijke romans vergelijkbaar met de romans van Deborah Raney. ‘Cranberryzomer’ is het eerste deel van een serie draaiend om het romantische plaatsje Hope Harbor.

KokBoekencentrumIrene Hannon

Boek

Hope Harbor 6 - Sterrenbaai

9789029732055

KokBoekencentrumIrene Hannon

Welkom in het idyllische kuststadje Hope Harbor. Sterrenbaai van Irene Hannon is het romantische, zesde deel in de verslavende Hope Harbor-serie. De stugge ex-militair Steven Roark verruilde twee jaar geleden het strijdveld voor het idyllische kustplaatsje Hope Harbor in de hoop het verleden voorgoed achter zich te laten. De idealistische lerares Holly Miller leidt een teruggetrokken bestaan in Hope Harbor, totdat ze gevraagd wordt te vechten voor iets wat haar heel dierbaar is. Steven en Holly komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in een probleem dat de kleine gemeenschap verdeelt. Tegelijkertijd kunnen ze de aantrekkingkracht die er tussen hen bestaat niet ontkennen…

KokBoekencentrumIrene Hannon

Boek

Hope Harbor 4 - Lichtboei

9789029730143

Irene HannonKokBoekencentrum

Een romantisch feelgoodboek waar je heerlijk bij weg kunt dromen. Het vierde deel in de Hope Harbor-serie, ‘Lichtboei’ van Irene Hannon, sleept je weer mee in de drama en romantiek van de levens van de inwoners van dit idyllische dorpje. Onverwacht erft ex-legerarts Ben Garrison een oude, afbrokkelende vuurtoren. Het liefst maakt hij het ding met de grond gelijk, maar de toren is een belangrijk monument voor de gemeenschap en redacteur Marci Weber is vastbesloten om te vechten voor het behoud ervan. In de strijd om de toren vliegen de vonken over en weer. Maar wanneer het duo gaat samenwerken, ontvlamt er een ander soort vuur… Met een plattegrond van Hope Harbor! ‘Hannon heeft een heerlijk romantisch verhaal geschreven dat niet aan de oppervlakte blijft. - Nederlands Dagblad over ‘Zeerozen’

Irene HannonKokBoekencentrum

Boek

Hope Harbor 2 - Zeerozen

9789029728645

KokBoekencentrumIrene Hannon

‘Zeerozen’ is het tweede deel van de Hope Harbor-serie, en is los te lezen van het eerste deel ‘Cranberryzomer’. In ‘Zeerozen’ neemt Irene Hannon ons mee terug naar het romantische kustplaatsje Hope Harbor, waar twee nieuwe personages de liefde vinden. Eric Nash keert na een pijnlijk ontslag terug naar het dorp waar hij opgroeide. Daar blijkt het huis van zijn ouders te worden verbouwd tot een bed & breakfast. In plaats van rustig na te denken over zijn carrière, wordt hij constant afgeleid door herrie, chaos – en een knappe vrouwelijke architect. Zij probeert de chagrijnige zoon van haar opdrachtgever zoveel mogelijk te negeren, maar als hij zijn hulp aanbiedt bij een project dat haar persoonlijk raakt, ziet ze hem van een heel andere kant. ‘Zeerozen’ is het tweede deel van de Hope Harbor-serie, en is los te lezen van het eerste deel ‘Cranberryzomer’.

KokBoekencentrumIrene Hannon
Bekijk meer Boeken

Bekijk ook

Sleutelhangers
Tassen
Bodylotions
Olijfoliezeep
Wijn
Chocolade
Thee
Kaarten
Boekenleggers
Journals
Kalenders
Notitieboeken
Sluitzegels
Cadeaus
Posters
Muurcirkels
Hexagons
Klemborden
Kruizen
Kussens
Kaarsen
Broodplanken
Mokken
Spellen
Boeken
Bijbels
Sieraden
Sleutelhangers
Tassen
Bodylotions
Olijfoliezeep
Wijn
Chocolade
Thee
Kaarten
Boekenleggers
Journals
Kalenders
Notitieboeken
Sluitzegels
Cadeaus
Posters
Muurcirkels
Hexagons
Klemborden
Kruizen
Kussens
Kaarsen
Broodplanken
Mokken
Lunchboxen
Spellen
Boeken
Bijbels
Sieraden
Sleutelhangers
Tassen
Bodylotions
Olijfoliezeep
Wijn
Chocolade
Thee

Duurzaam & sociaal

Altijd retourneren & levenslange service

Gratis verzending vanaf €40,-

Hope Harbor 3 - Ankerplaats - Irene Hannon - Boeken - DagelijkseBroodkruimels (86)Hope Harbor 3 - Ankerplaats - Irene Hannon - Boeken - DagelijkseBroodkruimels (87)

Hulp of advies nodig?

Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.

VEELGESTELDE VRAGENEen vraag? Vind je antwoord hier.E-mailReactie binnen 1 werkdag

Hope Harbor 3 - Ankerplaats - Irene Hannon - Boeken - DagelijkseBroodkruimels (88)Hope Harbor 3 - Ankerplaats - Irene Hannon - Boeken - DagelijkseBroodkruimels (89)

40.000+

volgers

45.000+

vind-ik-leuks

9,2/10

3953 beoordelingen

Hope Harbor 3 - Ankerplaats - Irene Hannon - Boeken - DagelijkseBroodkruimels (90)Hope Harbor 3 - Ankerplaats - Irene Hannon - Boeken - DagelijkseBroodkruimels (91)

Posts

BijbeltekstenBlogsLiederenGedichtenPodcastsQuotesPrekenVideo's

Nieuws

verwacht

Updates

Vacatures

verwacht

Inspiratie

Producten

KaartenVan papierCadeausThuisBoekenBijbelsWebshop

Programma’s

E-learning

Coaching

verwacht

Retraites

verwacht

Leesplannen

verwacht

Trainingen & Events

verwacht

Educatie

Platform

BijbelsLiedbundelsThema'sIdentiteitenSamenwerken?VerkooppuntenDonerenOver ons

Jouw account

Persoonlijke gegevensInloggegevensAdressenCommunicatie instellingenWinkelmandAccount

Service

Contact opnemenBestellenBetalenBezorgenService

Zakelijk

Onze producten in jouw shopJouw producten in onze shopAffiliateShop in shopGrote bestellingenRelatiegeschenkenZakelijk

Bedrijfsgegevens

DagelijkseBroodkruimels

M&K Group B.V.

Volta 10N

3241 LW Middelharnis

KvK: 67720471

BTW: NL857148187B01

Algemene voorwaardenPrivacyCookies

© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels

Hope Harbor 3 -   Ankerplaats - Irene Hannon - Boeken - DagelijkseBroodkruimels (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 5770

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.